Slide

Saapuminen

Sallainen Panvillage sijaitsee noin 13 km Sallan kirkonkylältä ja noin 3 km Sallatunturilta Kuusamon suuntaan. Panvillageen on tienvarsiopasteet.

Huomio! Saapuessasi navigaattorin opastamana, käytä osoitteena Hautajärventie 112 tai 111. Kaikki navigaattorit ja kartat eivät tunnista uutta tietä ja osoitetta Panparksintie 4.

Sallainen Panvillage suosittelee Sallaan tuleville saapumista omalla tai vuokra-autolla. Etäisyydet voivat olla pitkiä, mikäli haluat nähdä kuntaa laajemmin. Sallassa ei ole paikallisbussia.

Etäisyydet:

  • Salla keskusta 13 km
  • Sallatunturi 3 km
  • Kuusamo 100 km
  • Kemijärvi 80 km
  • Rovaniemi 160 km
  • Helsinki 910 km

Saapuminen lentäen

Lähimmille lentokentille Kuusamoon (KAO) ja Rovaniemelle (RVN) saapuu muutamia lentoja päivittäin, useimmat Helsingin kautta. Useat matkanjärjestäjät tarjoavat myös charter-lentoja ulkomailta.

Kuusamon lentoasemalta on bussiyhteys Sallaan, aikataulu. Bussi pysähtyy pyydettäessä PAN Village Oulangan kohdalla.

Kuusamon ja Rovaniemen lentokentillä on tarjolla autovuokrausta. Suosittelemme lämpimästi auton vuokrausta kentältä Sallaan tullessanne. Kuusamo, Rovaniemi

Saapuminen linja-autolla

Lisäinfoa ajantasaisista bussiaikatauluista saatte parhaiten suoraan Matkahuollon sivuilta.

Saapuminen junalla

Lähin rautatieasema on Kemijärvellä, jonne on päivittäin yksi junayhteys. Kemijärven yöjunalta on välitön bussiyhteys Sallaan. Rovaniemelle junayhteyksiä on useampia. Rovaniemen rautatieasemalta osasta junia on bussiyhteys Sallaan. Myös auton vuokraus on mahdollista asemalta.

Lisätietoja junayhteyksistä: VR

Saapuminen autolla

Sallainen Panvillage sijaitsee Salla-Kuusamo -tien varrella. Sallan kirkonkylän suunnasta saavuttaessa tien oikealla puolella, ja Kuusamosta Sallan suuntaan, heti Kaunisharjun jälkeen tien vasemmalla puolella.

Panvillageen on tienvarsiopasteet.