Slide

Esittely

Lomakylä Sallainen Panvillage tarjoaa korkeatasoista majoitusta aidossa Lapin erämaamaisemissa. Lomakylässä on suuria hirsitaloja, joissa kussakin on 4 huoneistoa ja jokaisessa huoneistossa on yhteensä 3 makuuhuonetta, joista löytyy pedit 2 henkilölle.

Huoneistot

Tilavat 108 m2 huoneistot ovat nykyaikaisesti sisustettu. Oleskelutilan mukavuuksia ovat muun muassa suuri TV, DVD-soitin ja tulisija.

Avarassa keittiössä on jääkaappi, keraaminen keittolevy, yhdistelmäuuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja tiskikone, ruokailu- ja ruuanlaittovälineitä unohtamatta.

Huoneistoissa on avaran oleskelutilan ja keittiön lisäksi kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja kaksi vessaa. Jokaisessa huoneistossa on oma sauna.

Huoneistoissa on lattialämmitys, maksuton langaton Internet-yhteys, kuivauskaappi ulkovaatteille ja kengille sekä lämmitetty ulkovarasto.

Pieniä lapsia varten on mahdollista saada vauvan vuode sekä syöttötuoli.

Tilavissa kylpyhuonetiloissa on myös pesukone ja kuivausrumpu, sekä säilytyskaappi siivousvälineille. Silitysrauta ja -lauta lainattavissa Sallaisen Panvillagen vastaanotosta.

Oleskelutila

Olohuoneen mukavuuksia ovat suuri televisio, dvd-soitin sekä tulisija.

Tulisijaa varten on saatavilla polttopuita. Sytytä vain tuli ja nauti.

Ruokailutila ja keittiö

Avo-keittiössä on nykyaikaiset kodinkoneet, kuten jääkaappi ja pakastin, moderni keraaminen keittolevy, yhdistelmäuuni (mikro ja uuni), kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja tiskikone.

Keittiön tarvikkeisiin kuuluu lisäksi ruokailu- sekä ruuanlaittovälineet. Ruokapöytä on kuudelle henkilölle. Syöttötuoli saatavilla vastaanotosta pyydettäessä.

Sisustus

Sallaisen Panvillagen sisustus on moderni ja väritykseltään rauhoittavan maanläheinen.

Oman luonnonmukaisen tunnelman huoneistoihin luo seinille ripustetut suuret valokuvataulut sekä valaisimien maisemakuvat. Luontoaiheiset valokuvateokset ovat pääosin Sallasta tai lähialueilta.

Ainutlaatuisia elämyksiä ympäri vuoden

Talvella voit nauttia upeasta luonnosta lumikenkäillen, hiihtäen tai vaikkapa porosafarilla. Naapurimme Salla Wilderness Park tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja lomalaisille. Sallatunturissa jokainen voi koetella taitojaan nopeuslaskurinteessä tai nautiskella rennosti hyväkuntoisista rinteistä.

Meillä riittää puuhaa myös kesällä. Erilaiset vaellus- ja maastopyöräreitit takaavat sen, että kaikki viihtyvät Sallan upeassa luonnossa. Hurjapäille on tarjolla myös huimia koskimelonta- ja koskenlaskuseikkailuja läheisessä Oulangan kansallispuistossa.

Syksyn aikaan Lapin ruska on luonnon värinäytelmä kauneimmillaan. Panvillagesta pääset kotiovelta vaeltamaan monia reittejä tuntureille päiväksi tai pidemmäksi aikaa.

Jokainen vuodenaika Panvillagessa on erilainen, mutta aina ikimuistoinen. Täällä voit kokea lapin erämaan juuri sellaisena kuin olet aina unelmoinut.

Osaava henkilökuntamme auttaa sinua toteuttamaan kaikki aktiviteetit yhteistyössä alueen parhaiden osaajien kanssa. Palvelut ovat aina korkealaatuisia ja kunnioittavat ympäröivää luontoa.