Slide

Ulkoalue ja ympäristö

Grillikota

Yleisessä käytössä oleva grillikota sijaitsee huoneistojen välittömässä läheisyydessä Upinlammen rannalla.

Upinlampi

Upinlammella on mahdollista virkistäytyä kuumana kesäpäivänä, tai kokeile kalaonneasi. Upinlampi on erinomainen paikka mato-ongintaan lapsille, ja miksei myös aikuisillekkin.

Patikkareitit

PAN Villagen välittömästä läheisyydessä pääsee liittymään useille vaellusreiteille, kuten pitkin Suomea kulkevalle UKK-reitille tai rengasreitille hulppeat näkymät tarjoavaan Ruuhitunturiin.

Vinkki! Mikäli päätät vaeltaa koko UKK-reitin, yöpyminen PAN Villagessa antaa taatusti toisenlaisen yöpymiskokemuksen erämaayöpymisten lomassa. UKK-reitille pääsee liittymään suoraan PAN Villagesta.

Lataa Patikkakartta ja tutustu Sallan reitteihin.

Tutustu lisää Sallan patikointimahdollisuuksiin Sallan matkailun patikointisivuilla.

Porot

Porot kuuluvat alueelle ja etenkin kesäaikaan vapaana jolkuttavia poroja saattaa nähdä kaikkialla. On myös mahdollista että saat aidon Lappilaisen nelijalkaisen ystävän suoraan olohuoneeseesi mikäli unohdat ovesi auki.

Talvella varmistat porojen tapaamisen naapurissamme, Sallan Poropuistossa, jossa voit osallistua mm. porosafareille ja porojenruokintaretkille.

Revontulet

Revontulet voit nähdä suoraan huoneistosi pihamaalta niiden taivaalla loimottaessa pimenevän syksyn ja talven tultua. PAN Villagen ympäristössä ei ole liikaa keinovaloja Ketun hännän räiskeen peittämiseen.