Lomakylä PAN Village

olohuone_pan_2.jpg

facebook-icon.png

Keväthinnat

Ajalle 14.2.-10.4.2015                1200,-/ viikko      615,-/ 1-3 yötä

Meiltä voit myös vuokrata 9 hengen pikkubussin vain 70,-/ 12 tuntia + polttoaineet.

Tutustu sivujemme kautta Lomakylä PAN Villagen korkeatasoiseen majoitustarjontaaan ja vietä lomasi, esimerkiksi viikko tai viikonloppu hulppeissa kuuden henkilön saunallisissa huoneistoissamme.

PAN Village tarjoaa majoitusta korkeatasoisissa hirsitaloissa kimmeltävän lammen rannalla luonnon ympäröimänä. Majoittuessasi PAN Villagessa pääset rentoutumaan ja harrastamaan, nauttimaan olostasi kuten haluat.

PAN Villagen ympäristö on lumoava niin talvella kuin kesälläkin. Elo- ja syyskuu ovat ruskan aikaa, lehdet värjäytyvät loistavan punaisiksi, ruskeiksi ja kullan värisiksi. Talvella luonto muuttuu valkoiseksi satumaaksi, jota revontulet toisinaan maalaavat vielä taianomaisemmaksi.  Sallassa ja PAN Villagen ympäristössä saavuttaa vielä koskemattoman Lapin luonnon kauneuden ympäri vuoden.

Kesällä voit nauttia monista aktiviteeteista kuten vaelluksesta, retkeilystä, melonnasta ja koskenlaskusta, talvella lumikenkäilystä, hiihdosta, laskettelusta tai vaikka poro- ja husky-safareista. Vastapainoksi aktiviteeteille tarjolla on hiljaisuus ja mahdollisuus vain rentoutumiseen esimerkiksi takkatulen ääressä saunaa unohtamatta.

Lomakylä PAN Village sijaitsee Sallatunturin läheisyydessä, Napapiirin yläpuolella, Venäjän rajan tuntumassa, Suomen Lapissa. PAN Villagesta on matkaa Sallan kirkonkylän keskustaan noin 13 kilometriä ja Sallatunturin tunturikeskukseen noin 3 kilometriä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa lomasi PAN Villagesta, Sallan Kaunisharjun kupeesta.

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan luonnon rauhasta!

PAN Village
Panparksintie 4
98900 Salla
puh. 00358 (0) 40 832 0932
oulanka(at)panvillage.fi

HUOM! Navigoidessa käytä Hautajärventie 111 tai 112. Kaikki navigaattorit ja kartat eivät vielä tunnista uutta Panparksintietä.