Lomakylä PAN Village

olohuone_pan_2.jpg

facebook-icon.png

Talvi hinnat

 

8.1.2018-16.2.2018                               920,-/ viikko        145,-/ yö, min. 2 yötä

17.2.-7.4.2018                                        1400,-/ viikko       205,-/ yö, min. 2 yötä

8.4.-14.12.2018                                       950,-/ viikko        145,-/ yö, min 2 yötä                                         

Hinnat sisältävät aina liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen.

Puhelin päivystys 24h.

Meiltä voit myös vuokrata 9 hengen pikkubussin vain 80,-/ 12 tuntia + polttoaineet.

Tutustu sivujemme kautta Lomakylä PAN Villagen korkeatasoiseen majoitustarjontaaan ja vietä lomasi, esimerkiksi viikko tai viikonloppu hulppeissa kuuden henkilön saunallisissa huoneistoissamme.

PAN Village tarjoaa majoitusta korkeatasoisissa hirsitaloissa kimmeltävän lammen rannalla luonnon ympäröimänä. Majoittuessasi PAN Villagessa pääset rentoutumaan ja harrastamaan, nauttimaan olostasi kuten haluat.

PAN Villagen ympäristö on lumoava niin talvella kuin kesälläkin. Elo- ja syyskuu ovat ruskan aikaa, lehdet värjäytyvät loistavan punaisiksi, ruskeiksi ja kullan värisiksi. Talvella luonto muuttuu valkoiseksi satumaaksi, jota revontulet toisinaan maalaavat vielä taianomaisemmaksi.  Sallassa ja PAN Villagen ympäristössä saavuttaa vielä koskemattoman Lapin luonnon kauneuden ympäri vuoden.

Kesällä voit nauttia monista aktiviteeteista kuten vaelluksesta, retkeilystä, melonnasta ja koskenlaskusta, talvella lumikenkäilystä, hiihdosta, laskettelusta tai vaikka poro- ja husky-safareista. Vastapainoksi aktiviteeteille tarjolla on hiljaisuus ja mahdollisuus vain rentoutumiseen esimerkiksi takkatulen ääressä saunaa unohtamatta.

Lomakylä PAN Village sijaitsee Sallatunturin läheisyydessä, Napapiirin yläpuolella, Venäjän rajan tuntumassa, Suomen Lapissa. PAN Villagesta on matkaa Sallan kirkonkylän keskustaan noin 13 kilometriä ja Sallatunturin tunturikeskukseen noin 3 kilometriä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa lomasi PAN Villagesta, Sallan Kaunisharjun kupeesta.

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan luonnon rauhasta!

PAN Village
Panparksintie 4
98900 Salla
puh. 00358 (0) 40 832 0932
oulanka(at)panvillage.fi

HUOM! Navigoidessa käytä Hautajärventie 111 tai 112. Kaikki navigaattorit ja kartat eivät vielä tunnista uutta Panparksintietä.